Sporca BV is gericht is op het leveren van adaptieve prothese oplossingen, orthesesystemen en materialen, machines & gereedschappen aan de detaillist en de technisch-orthopedisch specialist. Wij zijn een groothandel, die derden van orthopedische producten voorzien. De naam Sporca BV is een afgeleide van sports and orthopedic care, hetgeen waarin de onderneming gespecialiseerd is.

Ons doel is de vakman, accuraat en met snelheid van dienst te zijn. Dat wil zeggen: snel en duidelijk antwoord op een vraag en/of reactie op een bestelling. Tevens zijn er goede afspraken gemaakt met onze leveranciers waardoor wij ook alle producten goed en snel kunnen leveren. Hierdoor kunt u voortgang houden in de behandeling van de patiënten en dat is erg belangrijk. Ook willen wij een goed aanspreekpunt zijn en daarom kunt u ook met specialistische vragen bij ons terecht. Wij doen er alles aan u van dienst te zijn.

Naast de producten zijn er tal van mogelijkheden zoals aangepaste productprogramma’s, centrale productiemogelijkheden en service. Bij ons kunt u voor alles terecht.

Wij zijn niet gebonden aan één of enkele fabrikanten. Daardoor kunnen wij voor iedere toepassing de beste oplossing zoeken. Dat maakt Sporca echt een Onafhankelijke Orthopedische Groothandel.

Onze partners


Headmaster Collar Nekbraces/Nekorthesen van Symmetric Designs

www.Headmaster-Collar.nl


NBC

 

 

 

 

Exclusieve braces en bandages van topmerken als McDavid, LP-Support en Headmaster Collar.


 

Onze leveranciers

Kwaliteit valt en staat bij de selectie van betrouwbare leveranciers. Met de hoge kwaliteitsstandaard die onze leveranciers hebben, wordt een langdurig kwaliteitsniveau gerealiseerd en behouden. Dit komt tot uiting doordat Sporca zich op het gebied van leveranciers verbonden heeft met specialisten van internationale naam en faam. Met leveranciers afkomstig uit Duitsland tot zelfs Canada mag Sporca zich absoluut in de handen wrijven. Met gerenommeerde leveranciers als Streifeneder, McDavid, Symmetric Designs, Silipos en Trulife worden de producten, in combinatie met onze eigen producten, aan de man geleverd.

Voor meer informatie over onze leveranciers verwijzen wij u graag naar productinformatie of neem gerust contact op met Sporca op +31(0)345 638 606 of mail uw vraag naar info@sporca.nl.