Websites van Sporca BV


 

NBC

Exclusieve Braces en bandages van topmerken als McDavid en LP-Support! Uw brace en bandage webshop ter ondersteuning bij lichamelijke klachten, zoals ALS, Artritis, Hallux Valgus, Ribkneuzing en Tendinitis, Tennisarm en nog veel meer.

Sportieve mensen kunnen vaak last krijgen van een tennisarm. Op National Bracing Center bieden wij de LP-Support elleboogbandages en elleboogbraces aan.

Daarnaast bieden wij ook producten bij polsblessures aan. Als u bijvoorbeeld uw pols gekneusd heeft, zorgt de McDavid polsbrace voor ondersteuning rondom uw pols. De McDavid polsbrace is eenvoudig verstelbaar, zodat het niet strak rondom uw pols zit. Het product voelt extra comfortabel aan, zodat u niet voelt dat het om uw pols heen zit. Dankzij de McDavid polsbrace gaat het herstel vele malen sneller, dan wanneer u geen polsbrace draagt.

Verder bieden wij ook producten aan bij bijvoorbeeld rugblessures. Rugblessure is een serieus groot probleem geworden. Een rugblessure is in de meeste gevallen zeer pijnlijk en het duurt lang voordat het hersteld is. Een voorbeeld zijn de rugbraces van McDavid. De rugbraces ondersteunen bij een blessuregevoelige rug. Daarnaast zijn de rugbraces en rugbandages van McDavid voorzien van een thermische compressie.

Ook hebben wij producten voor scheve teengroei, namelijk de Hallux Valgus spalk. De Hallux Valgus spalk beschermt de teen en het brengt uiteindelijk de scheve teen terug naar zijn oorspronkelijke houding. De Hallux Valgus spalk kan meerdere keren gebruikt worden, als u vaker last heeft van scheve teengroei en kan op beide zijdes toegepast worden.