Trulife Orthesen

De Trulife Orthesen zijn medische hulpmiddelen die gewrichten ondersteunen of helpen met de genezing. De Orthesen van Trulife zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en variëren van eenvoudige ontwerpen naar zeer uitgebreide, op maat gemaakte materialen. Orthesen helpen mensen met problemen aan het bewegingsstelsel. Het dragen van een orthese geeft de patiënt meer bewegingsvrijheid en meer zelfstandigheid. De Trulife Orthesen kunnen zorgen voor meer stabiliteit, verlichting of de beweging op een fysiologisch correcte manier begeleiden. Ook kunnen de orthesen verminderde functies compenseren bij handicaps en pijn voorkomen of verzachten.

Waarvoor zijn de Trulife Orthesen te gebruiken?

De orthesen zijn voor veel verschillende problemen te gebruiken bij volwassenen en kinderen. Problemen met de voet, rug of andere ledematen na een ongeval of letsel kunnen verholpen worden met een orthese. Er zijn veel verschillende typen orthesen, afhankelijk van het probleem. Bij de volgende omstandigheden kan een orthese helpen:

  • Platvoeten
  • Kniepijn
  • Heuppijn
  • Letsel aan de enkel
  • Ruggenmergletsel

Soorten Orthesen

Trulife biedt veel verschillende orthesen aan. Deze hebben verschillende funcites, zoals ondersteunen, controleren, pijn verlichten of herstellen. De meest bekende soorten orthesen zijn: