Trulife

TRULF

Trulife is eigendom van en wordt beheerd door een groep van zeer professionele en ervaren leidinggevenden in de gezondheidszorg. Sinds 1987 is Trulife internationaal gebaseerd en volledig betrokken bij de creatie, ontwikkeling, productie en marketing van nicheproducten in de gezondheidszorg. De activiteiten van Trulife omvatten orthopedie, breastcare, protheses en pressurecare producten en diensten.

Onze mensen zijn onze grootste troefSCF18527RN2_L

Zij streven ernaar om verdere groei te waarborgen door middel van een strategie om het maximaliseren van onze human resources, ontwikkeling en lancering van een aantal nieuwe producten.

De basisfilosofie is het geloof in het bedienen van de behoeften van klanten door middel van excellentie in productinnovatie, productiecapaciteit en kwaliteit in alles wat we doen. De Groep is ook gericht op groei door acquisitie. De meest recente aanwinst was Pro CNC in het begin van 2014, dat Trulifes activiteiten buiten de medische hulpmiddelen brengt in een nieuwe wereld van zakelijke kansen door middel van uitgebreide technische oplossingen.

Bekijk hier de catalogi