Symmetric Designs

ASFSASFAAAAEE

Symmetric Designs is een familiebedrijf in Canada dat zich in de afgelopen kwart eeuw heeft toegelegd op innovatieve medische producten van hoge kwaliteit. Deze producten veraangenamen het leven van mensen die te kampen hebben met invaliditeit, blessures of handicaps, van acuut tot chronisch, zoals Torticollis (scheefhals/draaihals), hersenbeschadigingen, ALS (Amyotrofe Laterale Sclerose), letsel aan hals-/nekwervels s(ruggengraat) en artritis.

Sporca vertegenwoordigt Symmetric Designs in de Benelux en richt zich vooral op de unieke Headmaster Collar, de TOT Collar en de Canadian Collar die zich in de praktijk al ruimschoots hebben bewezen. Maar ook de andere producten van Symmetric Designs, zoals hoofdsteunen voor rolstoelen en ortheses kunt u bij ons bestellen. De Headmaster Collar wordt volledig vergoed indien u een verwijsbrief met motivatie heeft en SEMH-gecertificeerd bent.

De Headmaster Collar, de TOT Collar en de Canadian Collar zijn een groot verschil met de conventionele, volumineuze kragen. U kunt hier goed mee voor de dag komen en je zou haast zeggen dat de minder opvallende kragen modieus zijn. In veel gevallen zijn de Collars gemakkelijk zelf om en af te doen en op maat te maken. Deze Collars betekenen een doorbraak.

  1. De Headmaster Collar is de beste keuze voor controle van het hoofd en voor steun rondom. Wanneer u de Collar draagt, ziet u er nog steeds top uit. Deze Collar is licht en luchtig en is overtrokken met een zachte, wasbare stof, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Collar kan eenvoudig met de hand passend gemaakt worden, zodat die comfortabel onder de kin zit.
  2. De TOT Collar is ontworpen om een zijwaartse, vervelende prikkel te geven aan het hoofd in geval van bijvoorbeeld Torticollis bij baby’s. De gebruiker wendt zich af van deze prikkel naar een nieuwe, centraal gecorrigeerde positie en houdt zo het hoofd in de gecorrigeerde stand. De TOT Collar is voorgemonteerd en klaar voor gebruik.
  3. De Canadian Collar is het hulpmiddel om pijn en neurologische symptomen te verlichten die kenmerkend zijn bij veel aandoeningen aan hals-/nekwervels. Deze Collar is geschikt bij Reumatische en Osteoartritis (gewrichtsontsteking), ALS, Multiple Sclerose (MS), whiplash brandwonden en andere afwijkingen/handicaps die vragen om een lichtgewicht controle van hoofd en nek.

Geachte heer/mevrouw,
Voor mijn afstudeerproject heb ik onderzoek gedaan naar de HeadMaster-Collar.
Hieruit zijn een aantal vragen ontstaan die ik in een enquete heb samengevoegd.
Mocht u in de gelegenheid zijn deze enquete in te vullen zouden wij dat zeer op prijs stellen.
Mocht u op of aanmerkingen hebben kan u mij altijd persoonlijk bereiken op:

Hakan@sporca.nl

Bij voorbaat dank,
Hakan Tatli